maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kesä on vihdoin täällä - Summer at last

Pitkän hiljaiselon jälkeen pitää taas palata blogin pariin. Kevätkiire duunissa, kylppäriremontti, parin viikon ikäinen tyttövauva, harjoittelun räpeltäminen ja jokunen kisa on pitänyt kiirettä yllä ihan kiitettävästi.

Paikallisten pikkukisojen lisäksi ajoin taas kerran Bikes on Broadwayn Saskatoonissa ja aikaisempia vuosia paremman aika-ajon jälkeen ei sitten mennytkään ihan putkeen. Kun reitille ei ole saatu mahtumaan mäkeä, niin sitä toivoo pirullista laivankansituulta, mutta jos tuultakaan ei ole, niin homma menee massakiriksi ja silloin ei oikein eroja synny. Maantien lisäksi tässä on ollut pientä yritystä ajaa vähän maastoa, mutta ton pikkuisen odottamisen takia oli aika tiukka kielto päällä, että ei saa poistua kaupungista, eli 2h, 1,5h ja 1,5h päässä olleet maastokisat eivät onnistuneet.

Nyt on tulevassa ohjelmassa mopon peesaamista varsinkin kun lankomies on tulossa kylään kolmeksi viikoksi ja ajattelin laittaa sen mopokuskiksi. Ennen tota on kumminkin vuorossa Reach to Beach maastokisa välillä Beausejour - Grand Beach, eli 90-100km teknisesti helppo maastokisa. Toi on siis hyvä 4h treeni. Pienenä ongelmana on se, että en tiedä mitä varten tässä treenaisi kun Superweek ei onnistu tänä vuonna. Tietty nyt voisi alkaa rakentamaan Kanadan 'crossi-mestiksiä varten mitkä ajetaan lokakuussa Edmontonissa. Onhan tässä vielä provinssin mestiksetkin ohjelmassa, mutta niitä varten en meinannut mitään kummempia kuvioita tehdä.

Nippelipuolella on tietty uusi maantiepeli, eli Giant TCR Advanced 0 Dura-Ace 7900 osasarjalla ja tästä voisi kirjoitella tarinaa. Maasturissa on tullut kokeiltua uutta palikkaa ja viime viikolla pyöräkokoelma lisääntyi Giant XTC Two 2 One fillarilla (2005 malli, mutta pakasta revitty). Jotenkin perverssi nimi rungolla. Tehomittarista ja eri softista pitänee myös kirjoitella tässä kesän mittaan.

Ja ehkä isoimpana uutena juttuna on mun osallistuminen 2010 TransRockies kisaan. Kisaparina on Kanada-Cuppiakin kiertänyt ja kovaa maastossa menevä ajokoira Daniel Nemetchek. Sponsoreista juttua vähän myöhemmin. Nyt on reilu vuosi aikaa hakea tappavaa maastokuntoa ja alustavaksi tavoitteeksi on laitettu kunnianhimoisesti top-10 sijoitus.

_______________________________________

English update coming soon...once I have time to translate the above.

Not tonight...too tired and too many diapers to change...Sorry.